Veel gestelde vragen


Wie is HomeRez?

HomeRez is een gecentraliseerde boekingsdienst voor eigenaren van vakantieverhuur huizen en appartementen. We maximaliseren de inkomsten voor de eigenaar, terwijl we een dienst met hoge toegevoegde waarde bieden voor reizigers.

Hoe duur is het om lid te worden van HomeRez?

Het kost niets! Geen lange termijn verplichtingen en geen vergoedingen achteraf als u besluit dat HomeRez niet voor u bestemd is. Wij dekken alle kosten met betrekking tot promotie en het adverteren bij onze partners. Het enige wat wij vragen is een 15% commissie op het moment dat er een boeking gemaakt wordt en dat uw huis wordt verhuurd.

Verzorgt HomeRez de diensten voor de huurders op het moment dat zij het huis huren?

Alle diensten die nodig zijn na de boeking, zoals de sleuteloverdracht, huishouding, onderhoud enz., zijn niet opgenomen in onze dienstverlening.
Als u niet in staat bent te voldoen aan deze aspecten van het verhuren van uw huis, kunnen wij u bedrijven aanbevelen die deze diensten kunnen leveren.

Hoe helpt HomeRez de gasten bij het boeken van mijn accommodatie?

Gasten die informeren naar het boeken van uw accommodatie, ontvangen direct een email en telefoontje van ons team van reisadviseurs. Wij verzekeren u ervan dat iedere vraag naar informatie wordt beantwoord, zodat er geen boekingen verloren kunnen raken.
HomeRez zorgt ervoor dat de gast snel antwoord krijgt op zijn vraag naar informatie.

Hoe weet ik of mijn huis is geboekt?

HomeRez houdt u op de hoogte met een kalender op het web met alle details omtrent uw boekingen. U kunt zo altijd zien wanneer uw huis verhuurd is en kunt zo uw vakantiehuis makkelijk voor eigen gebruik reserveren.