Het professionele team van HomeRez
staat tot uw dienst


HomeRez in een paar woorden:

HomeRez is een gecentraliseerde dienst voor het boeken van verhuurappartementen, vakantiehuizen en bed and breakfasts. We bieden reizigers de beste boekingservaring ter wereld en we voorzien de huisjeseigenaren van een hoogst effectief platform om de verhuur te maximaliseren. We stroomlijnen het boekingsproces door tijdsverspilling vanwege het constante heen en weer moeten communiceren tussen verhuurder en huurder over te nemen, waarmee we een grote bron van frustratie voor beide partijen wegnemen.

Met onze dienst kunnen reizigers hun accommodaties direct boeken en gebruik maken van een veilige omgeving om met hun creditcard te betalen. Ons team van adviseurs staat 7 dagen per week klaar om alle vragen van reizigers en huiseigenaren te beantwoorden en zo een perfecte service te garanderen.

Het HomeRez team bestaat uit toegewijde, enthousiaste professionals en vakantieverhuurspecialisten . Ons team werkt niet alleen met de teams van Abritel, HomeAway, Expedia en Booking.com, maar we beheren ook bed and breakfasts en vakantiehuisjes.

HomeRez is onderdeel van HomeRez, een vereenvoudigde Naamloze Vennootschap met het hoofdkwartier gevestigd op 98 Boulevard de la Tour Maubourg, 75007 Parijs. HomeRez NV staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Parijs onder nr. 800197808.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +33 1 75 43 54 84 of kunt u het formulier hiernaast invullen.